'nJoy Chocolate Praline-collectie

3 Sterren Assortiment

In ons 3-sterrensegment vindt u de bekendere smaken. Voor dit segment worden chocolades gebruikt die uit een mélange van cacaosoorten bestaan, waardoor deze chocolades bij alle vullingen passen: bij noten, bij vruchten, bij likeuren, etc.

Hippe Meiden ***

Een bijna fudge-achtige caramel met nougatine voor een knisper

Stoere Jongens ***

Amandelpraliné, een Franse koekjeskrokant voor een knisper en héél veel chocola...

Hollander ***

Chocolade met speculaas, een heerlijke combinatie!

Koffiebommetje ***

Stukjes koffieboon maken deze verrassende chocolade/koffie-ervaring compleet

Met biologische espresso-boontjes

Roomtruffel ***

De ultieme verleiding van weelderige room in knapperige donkere chocolade met daar omheen een intense cacaopoeder

Naar traditioneel Vlaams recept

Honingtruffel ***

Een romige, zachte honingtruffel in knapperige melkchocolade met daar omheen een knisperende melkchocolade vermicelli

Zomerproduct

Pâte de Fruit ***

Heerlijke, frisse, zomerse vruchtenblokjes in zomerse smaken

Zomerproduct

Bananentoetje ***

Grote bananentruffel, gehuld in donkere chocolade en chocoladeflakes

 

Venus ***

Amandelpraliné...
Franse koekjeskrokant...
en vloeibare caramel bovenin!

Caracrak ***

Een stevig tablet van melk- of pure chocolade gevuld met caramel en een graancereal voor een crunch

Weense Wals ***

Zachte, gecaramelliseerde amandel, gehuld in melkchocolade

Tip: onverwacht lekker bij champagne en prosecco!

Krokante Liefde ***

Vanilleganache met krokante stukjes gepofte rijst in 'nJoy melk- of donkere chocolade.

I love you

Lieveling ***

Een luchtige honingmousse gehuld in pure of melkchocolade

Tip: heerlijk bij een high tea

Zoete Verleiding ***

Een rijke caramel in witte en melkchocolade

 

Zomerkoninkje ***

Heerlijk zachte roomvulling met frisse aardbei in pure of witte chocolade

Zomerproduct

Op de Taart ***

Heerlijk zachte Kersenganache in pure of witte chocolade

Winterproduct

Tokkelkaatje ***

Terug naar waarom we ook alweer slagroom bij Advocaat eten ;-)
In melk- en pure chocolade

Oude tijden herleven

Amandelpraliné ***

De heerlijk zachte smaak van amandelen geven deze praliné net dat beetje extra...
Gehuld in witte en melkchocolade

Droom ***

Heerlijk zachte roomvulling gehuld in witte- of melkchocolade

Liefhebber ***

Marsepein met een vleugje maresquin in witte en pure chocolade

Iemand verassen met een doosje pralines?
De postbode komt overal!

Praline Post...doosjes die door de brievenbus passen.
Klik hier!

4 Sterren Assortiment

In het 4-sterrensegment introduceren wij exclusievere ingrediënten in de vullingen, waaronder chocolades uit een specifiek land, vers fruit en bijzondere likeuren

Zondagmorgenkus ****

Praliné met maar liefst twee verschillende krokantjes voor een knisperende (zon)dag

 

Grootmoeder ****

Appel, kaneel en een donkere chcocladeganache, gehuld in melk- en donkere chocolade

Poire ****

Geïnspireerd op het dessert 'Poire Belle Hélène'. Een ganache op basis van satijnzachte Blanc Satin met verse perenpasta, omhuld met 'nJoy Chocolate donkere chocolade

Latte Machiato ****

Koffie/toffee, gehuld in witte chocolade...
Omdat dat het lekkerst is

Zeste Cognac ****

Verse sinaasappelzest vult de mooie cognac prachtig aan, evenals de donkere chocolade

Ameretto ****

Een donkere chocoladeganache met de intense en tegelijkertijd milde smaak van amandel door de toevoeging van Amaretto

Irish Cream ****

De stevige smaak van whisky combineert uitstekend met een donkere chocoladeganache

5 Sterren Assortiment

Laat u verrassen en inspireren: iedere chocolade die u ziet, komt ergens anders vandaan of is op de Franse manier voorbewerkt. Allemaal hebben zij hun specifieke karakter en daar hoort een eigen, vaak wat spannender vulling bij

Geniet-advies

Consumeer de praline in één hap en bijt deze in grote stukken kapot.
Laat de bonbon langzaam smelten!

Zo geniet u optimaal van onze volgens tijdlijn ontworpen bonbons

Mascarade *****

Massala & Komijn,
gehuld in een melkchocolade uit Java welke zich uitstekend leent
voor een hartige combinatie

Lavender Blue *****

Op basis van een caramel,
afgeblust met in room getrokken lavendel en verrijkt met een chocolade uit Venezuela

Dordteneartje *****

Zoet, zout, zuur, bitter,
hard & zacht in één praline:
het Dordtenaartje heeft alles in zich :-)

Symphony Augustin *****

Lactée Supérieure en Guayaquil gecombineerd met de
Augustijner Abdij likeur
van Rutte & Zn

Ali Baba *****

Koriander, sesam, hete rode chilipeper en chocolade uit Grenade voeren ons terug naar de oorsprong van chocolade

Heerlijk bij een goed glas rode wijn of port, of als amuse.

PerCuja Marazik*****

Perzik...Maracuja
Maracuja... Perzik
Keer op keer en in een mooi samenspel met Blanc Satin

Ginger *****

Gember gehuld in de bitterheid van cacao uit Tanzania,
Saõ Thomé en Ghana voor de perfecte balans

Jasmine *****

De subtiele, betoverende smaak van jasmijn, gecombineerd met chocolade van het eiland Java

Rumba *****

Rum, gehuld in een zoete, stoere chocolade uit Grenade, zorgt voor die onverwachte tinteling van de Cayennepeper

Ster *****

Een prachtige receptuur naar Franse School doen steranijs, verrijkt met chocolade van Java, volledig tot haar recht komen

Koka *****

Koffie & Kardemom,
gecombineerd met een bijzondere, van zichzelf kruidige chocolade uit Ghana

Marc de Chapagne *****

Chocoladeganache op basis van de romige Blanc Satin met Marc de Champagne, prachtig aangevuld door de op de Franse manier voorbewerkte Grand Cru chocolade uit de provincie Guayaquil in Equador.

Kastanjer *****

Kastanjepuree, honing, wat kaneel en een drupje rum,
gehuld in een fantastische chocolade uit het noordwesten van Equador

Reizende Zon *****

Italiaanse zongedroogde tomaat, Japanse Wasabi en chocolade uit
3 Afrikaanse landen:
deze praline reist

Heerlijk een zwaardere rode wijn of port

Venezia *****

Satijnzachte witte chocolade omhult de volle, uitgesproken heerlijkheid van Pistachio

Figaro *****

Zachte gelei van vijg, gehuld in een milde donkere chocolade uit Ivoorkust

Amarene *****

Amandelspijs, weelderige witte chocolade en een mooie Amarene spelen het spel met Lactée Supérieure

Zonnestraal *****

Mango & Saffraan laten de zomer spreken.
De donkere chocolade uit
Saõ Thomé, Tanzania en Ghana completeert

Provence *****

Honing en tijm, gevat in
Saint Dominque:
een exotische, donkere chocolade met een uitgesproken cacaosmaak

Guanille *****

Een prachtige, verfijnde chcolade uit de provincie Guayaquil in Equador met een van vanillestokken uit Madagskar huisgekookte vulling

Proost *****

Als een weelderige parfum voor de smaakpapillen:
Prosecco, gehuld in een chocolade uit Ivoorkust

Montélimar *****

Een zachte nougatinevulling afgemaakt met stukjes nougat,
gehuld in een donkere chocolade uit Equador

Gouden Pallet * GP *

In het Gouden Palet worden chocolades gebruikt van één plantage en één oogstjaar. Plantation chocolades zijn de absolute top in chocolade; uniek, zeldzaam en moeilijk verkrijgbaar. Uitzonderlijke chocolade met bijzondere vullingen van topkwaliteit

Intercontinental *GP*

Aziatische Lychee, gehuld in een Peruaanse Plantation chocolade, openbaart zich tussen Javaanse en Mexicaanse chocolade

Orange *GP*

Bloedsinaasappel, kardemom en een chocolade van één plantage en één oogstjaar uit Madagaskar:
tongstrelend

Vlier *GP*

Peruaanse chocolade van één plantage en één oogstjaar,
gecombineerd met verrassende vlierbes

Limoncello *GP*

Verfrissende citroenlikeur met de bitterheid van citroenschil en het zoete van een mooi dun laagje witte chocoloade

Basil Olive *GP*

Chocolade van één plantage en
één oogstjaar uit Madagaskar in een spannende dans met basilicum en olijfolie

Engelenkus *GP*

Weinessig gehuld in een zeldzame Mexicaanse chocolade:
friszuur, zoet en stoer

3-Eenheid *GP*

Vlierbes
Basil Olive
&
Limoncello

Cerisette *GP*

De echte Cerisisette met steel en zonder pit. Gehuld in een intense, zeldzame Grand Cru Chocolade uit mexico.

Voor de kersenliefhebber de uitieme traktatie!

Oropiña *GP*

Chocolade van één plantage en
één oogstjaar uit Trinidad,
gecombineerd met ananas en rozemarijn

Naar de Webwinkel

'nJoy Chocolate

Voorstraat 320
3311 CW • Dordrecht


info@njoychocolate.nl

www.njoychocolate.nl