Home     Basiscursus Beter
Basiscursus Beter

Basiscursus Beter


Chocoladeworkshop in een doos.

Bevat:

  • Het unieke 'nJoy Chocolate cursusboekje Thuis Bonbons Maken
  • 2 x 500 gram 'Classic' chocolade naar keuze
  • 2 x 250 gram vulling naar keuze
  • 1 professionele bonbon/praline mal
  • 1 kunststof schraper
  • 2 wegwerp spuitzakken


De kunststof schraper zorgt ervoor dat je zelfs het laatste restje chocolade kunt benutten en kan dankzij de ideale breedte gebruikt worden om de mal af te strijken.
Bonbon/praline mal : 3 x 8 = 24 stuks per mal



€ 105.95
Chocoladekeuze*


Artikelcode: BCB

Basiscursus Beter


  • Productinformatie
Voor wie het zichzelf een beetje makkelijker wil maken. Dit pakket is namelijk uitgebreid met een heuse, digitale kookthermometer (t.w.v. € 23,50). Zoals het woord al doet vermoeden, hangt het goed 'tempereren' van chocolade nauw samen met temperaturen, maar maak je geen zorgen: we leggen het je in het cursusboekje uit. Daarnaast tref je in dit pakket Mycryo® aan: speciaal ontwikkeld om het tempereren van chocolade nóg makkelijker te maken.
Omdat het afstrijken van de bonbonmal daarmee een stuk makkelijker wordt doordat je meer kracht kunt gebruiken (je hoeft geen krachtpatser te zijn om zelf bonbons te kunnen maken), tref je ook nog een metalen (RVS) schraper aan t.w.v. € 12,75.

Bevat:

  • Het unieke 'nJoy Chocolate cursusboekje Thuis Bonbons Maken
  • 2 x 500 gram 'Classic' chocolade naar keuze
  • 1 x 250 gram vulling hazelnootpraliné
  • 1 x 250 gram vulling caramel
  • 10 gram mycryo
  • 1 professionele bonbon / praline mal
  • 1 kunststof schraper
  • 1 metalen schraper
  • 1 chocoladethermometer
  • 2 wegwerp spuitzakken

De kunststof schraper in dit pakket is bedoeld om ook de laaste restjes chocolade te kunnen benutten.
De breedte van de metalen schraper ( 15cm) zorgt ervoor dat je de mal in één keer goed kunt afstrijken en zijn stevigheid dat je dit ook met meer kracht kunt doen.
De digitale thermometer is een heuse kookthermometer en meet temperaturen van -50 tot +200 graden.
Met RVS voeler en spatwaterdicht.
Mycryo maakt het perfect tempereren van kleine hoeveelheden chocolade bijzonder eenvoudig.

Bonbon / praline mal : 3 x 8 = 24 stuks per mal