Home     Chocolademousse
Chocolademousse

Chocolademousse


In een handomdraai een dessert op topniveau. ca. 100 gr. (4 porties)



Chocolademousse


Chocolademousse Melk ca. 100gr.
€ 3.95 
Chocolademousse Melk ca. 100gr.

Chocolademousse Melk ca. 100gr.


Melkchocolademousse (ca. 100 gram / 4 porties)

Bereiden:
Voeg 125ml koude melk toe. Mix op hoge snelheid gedurende tenminste 5 minuten.
Spuit of schep de mousse in bakjes of glaasjes.
Laat de mousse 2 uur opstijven in de koelkast.

Bevat: lactose, sojalecithine

Chocolademousse Puur ca. 100 gr.
€ 3.95 
Chocolademousse Puur ca. 100 gr.

Chocolademousse Puur ca. 100 gr.


Pure Chocolademousse (ca. 100 gram / 4 porties)

Bereiden:
Voeg 125ml koude melk toe. Mix op hoge snelheid gedurende tenminste 5 minuten.
Spuit of schep de mousse in bakjes of glaasjes.
Laat de mousse 2 uur opstijven in de koelkast.

Bevat: lactose, sojalecithine

Chocolademousse Wit ca. 100gr.
€ 3.95 
Chocolademousse Wit ca. 100gr.

Chocolademousse Wit ca. 100gr.


Witte Chocolademousse (ca. 100 gram / 4 porties)

Bereiden:
Voeg 125ml koude melk toe. Mix op hoge snelheid gedurende tenminste 5 minuten.
Spuit of schep de mousse in bakjes of glaasjes.
Laat de mousse 2 uur opstijven in de koelkast.

Ingrediënten:
58,5% witte chocolade (suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, magere melkpoeder, sojalecithine, natuurlijk vanille aroma), magere melkpoeder, suiker, gheel gehard plantaardig vet (palmpit), melkeiwitten, emulgator: E471, emulgator: E472a, stabilisator E340i, kleurstof: E160a. RSPO MB gecertificeerd door Control Union (C818712CU-RSPO SCCS)

Bevat: lactose, sojalecithine

  • Productinformatie
  • Crisppearls...prachtig om chocolademousse mee te decoreren!
Uniek op de markt: de eerste chocolademousse die smaakt alsof u hem zelf gemaakt hebt én die u tijd bespaart.
Het geheim van de intense en authentieke smaak?
Het zeer hoge chocoladegehalte in elk van deze chocolademousserecepten.
Bovendien hebben ze een rijke textuur waardoor u de moussen gespoten in een dessertglas of als quenelles op een dessertbord kunt serveren.
Nog meer goed nieuws: verkrijgbaar in pure, witte of melkchocolade ;-)

Gebruiksaanwijzing voor circa 4 porties:

Meng de inhoud van de verpakking met 125 ml koude melk.
10 minuten in de mixer op hoge snelheid.
Twee uur in de koelkast en klaar!

Tip: De glaasjes mousse op de foto zijn gedecoreerd met Crisp Pearls.

Producent: Callebaut