Vestigingen
Zodra u bij ‘nJoy Chocolate binnen stapt, wordt u welkom geheten door de zoete, weelderige geur van chocolade.


Eenmaal binnen in deze rustieke doch luxueuse vestiging verlustigen uw ogen zich aan de prachtig uitgestalde bonbons en chocoladecreaties en terwijl u verder kijkt, ziet u de bedrijvigheid in het productiegedeelte van de vestiging.
 


Het wordt u al snel duidelijk dat ‘nJoy Chocolate meer verschillende chocolades aanbiedt dan de bekende ‘puur, melk en wit’. Uit het productaanbod blijkt meteen dat dit chocoladeatelier anders is dan anderen.


Zo kunt u wat bonbons betreft kiezen uit 3, 4 of 5-sterren recepturen waarbij gebruik gemaakt is van een selectie van maar liefst 25 verschillende chocolades.

Voor het Gouden Palet zijn chocolades van één plantage en één oogstjaar het startpunt voor een sensationele chocoladebeleving.

Onder het genot van een kopje koffie, thee of warme chocolademelk deze chocoladecreaties ervaren kan ook: in de Chocolate Room.


Bedrijven biedt ‘nJoy Chocolate de mogelijkheid relatie- en eindejaarsgeschenken bij ‘nJoy Chocolate te betrekken of een chocoladeproeverij te organiseren.
Daarnaast bedient ‘nJoy Chocolate de horeca van pralines van hoge kwaliteit.

Rond feestdagen zoals Valentijns-, Secretaresse-,
Moeder- en Vaderdag, Pasen, Halloween en Kerstmis worden speciale chocoladecreaties aangeboden, passende bij de gelegenheid.

Tot slot ontwikkelt ‘nJoy Chocolate signatuurrecepten: chocoladecreaties die overduidelijk de handtekening van ‘nJoy Chocolate dragen in uiterlijk en in smaak.