Basiscursus Thuis Bonbons Maken

Is het een chocoladeworkshop, of is het een chocoladecursus?
Het is beide.

Leer in eenvoudige, duidelijke stappen hoe je, gewoon thuis, in je eigen keuken, alleen, met de kids of vrienden en vriendinnen heuse bonbons maakt.

In de 'nJoy Chocolate Basiscursus vind je alles wat je nodig hebt om gemouleerde bonbons te maken: de kennis, het gereedschap dat je daarvoor nodig hebt en de juiste ingrediënten voor een smakelijk resultaat.
En natuurlijk leggen we je uit wat 'mouleren' is.

De 'nJoy Chocolate Basiscursus bevat een fraai cursusboekje met heerlijke recepten en ideetjes om van te watertanden, gereedschappen naar keuze - je kunt het zo gek en/of zo makkelijk maken als je zelf wilt, voldoende ingrediënten om in principe (het zijn tenslotte ingediënten om je vingers bij af te likken) tot drie maal een pond chocoladeproducten te maken en... een paar verrassingen.
Leer de eigenschappen van chocolade kennen, ontdek wat 'tempereren' is, voel je een ware chocolatier en geniet nog dagenlang van de door jou gemaakte bonbons. Om maar te zwijgen van de verraste blikken van de mensen om je heen als zij jouw creaties proeven.

En natuurlijk kun je daarna net zoveel bonbons maken als je maar wilt.
Tenslotte zijn de benodigde gereedschappen in je bezit. Gewoon wat chocolade en vullingen bijkopen en je kunt direct weer aan de slag.
Weergave
Basiscursus Goed

Basiscursus Goed

Chocoladeworkshop in een doos.

€ 72.50
Basiscursus Beter

Basiscursus Beter

Chocoladeworkshop in een doos.

€ 105.95
Basiscursus Best

Basiscursus Best

Chocoladeworkshop in een doos.

€ 126.95